Programari:
0721.021.855
0733.045.855
Str.Racari Nr. 5, Bucuresti
Nihil sine Deo!
alege fotografia
alege fisierul
captcha

Cazuri stomatologice rezolvate de Livia Dent!

Noutati

Turism dentar – Avantajele serviciilor stomatologice din Romania

27 mai 2016 | Nici un comentariu
Turism dentar – Vrei sa economisesti 70% din bugetul alocat?

Turismul dentar este un concept aplicat la ora actuala cu rezultate promitatoare in Romania. Prin acest program, pacientii straini sau romani stabiliti in strainatate au posibilitatea de a vizita locurile pitoresti din Romania, beneficiind in acelasi timp de tratamente stomatologice la preturi mai atractive decat cele din vestul Europei, intr-un interval scurt de timp si la acelasi nivel calitativ.

Ce pot oferi clinicile stomatologice, pacientilor veniti de la mii de km distanta si care sunt avantajele serviciilor stomatologice din Romania?

Statisticile arata ca, la nivel mondial, aproximativ 9 milioane de persoane fac turism in scopuri medicale, dintre care cele mai solicitate interventii sunt cele stomatologice. Intre tarile care inregistreaza o crestere semnificativa pe acest segment se afla si Romania. Principalul avantaj oferit de Romania pacientilor veniti din strainatate este reprezentat de raportul calitate-pret, in contextul in care pentru tratamente si servicii stomatologice desfasurate la acelasi nivel de calitate ca in tarile vestice, pacientii ajung sa economiseasca pana la 70% din bugetul alocat.

Intre clinica Livia Dent si orice alta clinica occidentala nu exista o diferenta in ceea ce priveste competenta medicilor, aparatura ultaperformanta si calitatea materialelor utilizate. Insa, pretul practicat pentru serviciile medicale este mult mai mic decat in vestul Europei. Spre exemplu, pentru un implant conventional sau pentru sistemul de implanturi fast and fixed pacientii vor plati de trei ori mai putin, iar pentru o obturatie de canal chiar de patru ori mai putin.

Asadar, avantajele serviciilor de turism dentar in Romania sunt:

  • Preturile accesibile: diferenta de costuri intre serviciile stomatologice in Romania si cele din tarile vestice este greu de trecut cu vederea, respectiv preturile sunt de doua pana la cinci ori mai mici decat in Italia, Spania, Franta sau Marea Britanie.
  • Calitatea serviciilor: Pregatirea medicilor dentisti romani nu difera de a celor din alte tari. Livia Dent investeste constant in pregatirea si perfectionarea echipei sale dar si in dotarea clinicii.
  • Economia de timp: Pacientii care opteaza pentru serviciile stomatologice oferite de Livia Dent pot beneficia de tratamente dentare speciale, realizate intr-un interval scurt de timp fara afectarea calitatii interventiei (reabilitari orale intr-o singura etapa). Astfel, ei se pot bucura de o vacanta deosebita in care au posibilitatea de a vizita obiective turistice din Bucuresti si din tara.
  • Accesibilitatea: Pacientii au posibilitatea de a ajunge in Romania cu orice mijloc de transport doresc si se pot deplasa cu usurinta in interiorul tarii. Strainii sunt deseori surprinsi de faptul ca majoritatea romanilor vorbesc cel putin o limba straina, evitand astfel bariere in comunicare ce pot fi intalnite in alte tari.

Care sunt serviciile de care pot beneficia pacientii in cadrul programului de turism dentar?

Clinica Livia Dent asigura toata gama serviciilor stomatologice in cadrul turismului dentar, medicii specializati acordand consultatii si tratamente la cele mai inalte standarde profesionale cu ajutorul aparaturii ultraperformante.

Serviciile de medicina dentara pe care le Livia Dent le ofera in cadrul programului de turism dentar cuprind:

  • Lucrari protetice,
  • Tratamente endodontice,
  • Terapii dentare,
  • Tratamente chirurgicale complexe de reabilitare orala totala.

Toate serviciile de mai sus utilizeaza sisteme speciale de implanturi si concepte europene cum sunt sistemul fast and fixed care permite reabilitari orale rapide sau sistemul de implanturi zigomatice.

Ce pasi trebuie sa urmati ca sa beneficiate de programul de turism dentar? 

PRIMUL PAS: Contactati clinica si trimiteti o radiografie panoramica pe baza careia se vor schita planul de tratament, un deviz estimativ al costurilor tratamentelor stomalogice si o estimare asupra perioadei de tratament.

AL DOILEA PAS: Stabilirea unei programari. Dupa ce echipa noastra va afla detaliile legate de sosirea pacientului la aeroport, un reprezentant LiviaDent va conduce pacientul la hotel si apoi la clinica pentru definitivarea planului de tratament. Transferul aeroport-clinica-aeroport este asigurat fara costuri suplimentare.

De asemenea, clinica Livia Dent pune la dispozitia pacientilor mai multe variante de cazare atat in hoteluri din Bucuresti cat si in spatiile proprii. In fuctie de bugetul alocat, pacientii pot alege unul dintre hotelurile cu care clinica Livia Dent colaboreaza si la care pot beneficia de reduceri semnificative sau pot opta pentru cazarea in spatiile puse la dispozitie de clinica in mod gratuit pe toata perioada tratamentelor stomatologice.

Lasa un mesaj

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

programare
online
programare