Programari:
0721.021.855
0733.045.855
Str.Racari Nr. 5, Bucuresti
Nihil sine Deo!
alege fotografia
alege fisierul
captcha

Accesează programul de turism dentar al clinicii Livia Dent

Turism dentar

Scapati acum de un tratament indelungat si scump in tara dumneavoastra de resedinta! Clinica stomatologica Livia Dent Gold, prin programele de turism dentar pe care le desfasoara, in maxim 7 zile va puteti rezolva toate problemele dentare la calitate europeana la preturi romanesti. LiviaDent Gold va ofera toate facilitatile necesare pentru ca perioada de tratament sa fie cat mai confortabila.

7 pasi simpli pentru zambetul dumneavoastra perfect prin programul de turism dentar

1. Contactati clinica

Puteti sa ne contactati prin telefon: +40722.604.944 sau  e-mail: office@liviadent.ro.

2. Calcul estimativ

Va rugam sa transmiteti o radiografie panoramica impreuna cu asteptarile dumneavoastra legate de planul de tratament. Aici puteti accesa formularul pentru trimiterea radiografiei.

Veti primi propunerea privind planul de tratament pentru perioada de turism dentar, pretul acestuia si estimarea perioadei de tratament.
Asteptam acordul dumneavoastra si stabilirea programarii.

3. Cazarea dumneavoastra in perioada de programului de turism dentar

LiviaDent Gold va poate facilita cazarea in hoteluri de 3 si 4 stele foarte apropiate de clinica la preturi preferentiale.

4. Bun venit in Bucuresti

Transferul aeroport-clinica-aeroport este asigurat fara costuri suplimentare. Veti fi asteptati de un reprezentant LiviaDent la aeroport pentru a va conduce la clinica.

Aveti acum ocazia sa revedeti Bucurestiul, un oras altfel decat vi-l amintit, putand fi vizitate atat obiective culturale (muzee, palate, Casa Poporului) cat si puncte de agrement si distractie ( Centrul istoric al Bucurestiului, mall-uri, parcuri)

6. Asiguram garantia lucrarilor noastre

– tratamentele noastre sunt asigurate de garantia bunei executii, toate materialele sunt avizate in UE iar implantele dispun de  provenienta si pasaport implantar.

7. La finalul vacantei dumneavoastra veti avea un zambet perfect!

Materiale Video

Turism dentar la clinica stomatologică Livia Dent!
Excelenta in turismul dentar la clinica Livia Dent!

Lasa un mesaj

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

programare
online
programare