Programari:
0721.021.855
0733.045.855
Str. Badea Cartan Nr. 62, Bucuresti
Nihil sine Deo!
Dantura pierdută se poate reface? Da, cu fațete dentare!

Protetica dentara

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Protetica dentara este specialitatea medicinei dentare care se ocupa cu refacerea danturii pierdute atat din punct de vedera esteric cat si functional! Progresele inregistrate in tehnica si-au gasit aplicabilitate si in domeniul proteticii dentare. Avem coroane si punti dentare cu adaptabilitate 100% confectionate prin tehnica cad-cam. Coroanele de zirconiu, ceramica, fatete dentare, incrustatiile in clinica Livia Dent sunt poiectate virtual, scanate si frezate dupa tehnologia cad-cam!
Inlocuirea unui sau mai multor dinti pierduti se poare realiza si cu ajutorul puntilor dentare. Dispunem de o mare varietate de materiale dentare pentru confectionarea puntilor dentare de la materiale compozite pana la punti dentare de zirconiu sau punti de ceramica!

Caria dentara

Caria netratata la timp avanseaza inflamand pulpa dintelui proces numit pulpita dentara care se poate complica dand parodontita apicala si abces.

Punte dentara

Lipsa unui dinte poate fi inlocuita prin aplicarea unei punti dentare. Ea se aplica prin cimentare, pe dintii stalpi slefuiti, in fata si in spatele dintelui lipsa.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Lasa un mesaj

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

programare
online
programare
Programează-te la clinica Livia Dent și află ce produse stomatologice sunt potrivite danturii tale. Dantura nu se reface doar cu fatete dentare!Servicii stomatologice40