Programari:
0721.021.855
0733.045.855
Str.Racari Nr. 5, Bucuresti
Nihil sine Deo!
alege fotografia
alege fisierul
captcha

Albire dentara

Albirea dentara cu lampa ZOOM ofera dinti mai albi cu pana la 7 nuante in doar o ora. Tratamentul de albire a dintilor cu lampa ZOOM este cel mai eficient in cazul in care ne dorim dinti cu 5–7 nuante mai deschisi, mai luminosi , mai tineri intr-un timp foarte scurt, mai précis o ora.

Lampa ZOOM este cea mai sigura lampa folosita in tratamentul de albire dentara facand ca tratamentul de albire sa fie inofensiv pentru smaltul dintilor si fara nici un alt disconfort.

Procedura de albire dentara este recomandata persoanelor active, dinamice care-si doresc un zambet stralucitor, un zambet plin de incredere mai ales in cazul unor evenimente importante: casatorii, interviuri, evenimente mondene, party-uri.

Gelul se aplica pe suprafata dintilor in timp ce gingiile si buzele vor fi protejate. Procedura de albire cu lampa ZOOM dureaza aproximativ o ora timp in care pacientul va putea urmarii emisiuni la TV sau asculta muzica.

Tratamentul de albire dentara este un serviciu de estetica dentara din ce in ce mai solicitat in utima vreme atat de persone publice, dar si de persone care acorda atentia cuvenita infatisarii si danturii.

Zambetul ne dezvaluie si dantura care trebuie sa ne completeze pozitiv imaginea. Un zambet mai alb creaza impresia de sanatate, de tinerete, de frumusete!

Exista mai multe metode de albire dentara profesionala precum si diverse geluri de albire. Atentie insa inaintea oricarui tratament de albire pacientul va fi evaluat pentru a se stabili daca poate beneficia de tratament de albire.

Albire dentara – contraindicatii:

 • Persoanele cu :
  • Boala parodontala
  • Afectiuni gingivale
  • Carii
  • Afectiuni ale smaltului
  • Eroziuni dentare
  • Dinti sensibili
  • Alergie la peroxide
 • Copiii pana la 15 ani
 • Femeile insarcinate

Indicatii:

 • Persoanele cu dinti patati, cu pete galbui sau maronii cauzate de cafea, ceai , alcool, medicamente.

De ce se ingalbenesc dintii?

Dintii se ingalbenesc , isi modifica culoarea datorita impregnarii smaltului cu pigmenti organici din substante precum: sfecla rosie, vin rosu, cafea, ceai, nicotina.

Cum actioneaza substantele de albire?

Substantele de albire puse in contact cu smaltul dintilor si activate de lampa cu raze UV vor oxida aceste substante organice si vom obtine dinti mai albi si mai luminosi. Substantele de albire actioneaza numai pe substantele organice neafectand structura ca smaltul dintilor care este o substanta organica!

Pot aparea dureri sau sensibilitate?

Da, este posibil ca pe parcursul tratamentului sa apara durere dar aceasta va trece dupa desensibilizarea dintilor care se va efectua obligatoriu dupa terminarea tratamentului.

Rezultatele tratamentului de albire pot fi mentinute pentru 3-4 ani in functie de modul in care pacientul fereste dintii de alimente pigmentate!

Lasa un mesaj

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

programare
online
programare
În urma unui consult la clinica Livia Dent vei avea toate răspunsurile legate de procedurile de albire dentară!Servicii stomatologice540