Programari:
0721.021.855
0733.045.855
Str.Racari Nr. 5, Bucuresti
Nihil sine Deo!
alege fotografia
alege fisierul
captcha

Despre noi

Clinica Livia Dent are o echipa formate din medici stomatologi cu pregatire in Germania si SUA.

Cine suntem?

Clinica Livia Dent trateaza cu seriozitate, profesionalism si responsabilitate fiecare caz in parte. Stim ca fiecare pacient, fiecare caz este special, unic si diferit. De aceea abordarea terapeutica va fi specifica fiecarui pacient.

Medicii clinicii LiviaDent sunt intr-un continuu proces de perfectionare si specializare tinand pasul cu cele mai noi metode si terapii de tratament aparute la nivel mondial.

Dovada fiind faptul ca echipa LiviaDent este printre putinele din Europa care realizeaza interventia de inserare a implanturilor zigomatice si una din primele clinici care a folosit si foloseste cu succes in Romania sistemul fast fixed. Alegand clinicaLiviaDent veti beneficia de experienta unor medici specialisti cu stagii de practica in Germania si in SUA.

Ce va putem pune la dispozitie?

Clinica Livia Dent dispune de tehnologia si aparatura necesara pentru efectuarea acestor terapii moderne si are pregatirea necesara managerierii oricaror provocari.

Cazul dumneavostra va fi minutios analizat de o intreaga echipa din care va face parte medicul implantolog, medic chirurg, medic protetician, medic anestezist si tehnician dentar.

Vi se va propune cel mai corect plan de tratament pentru dumneavoastra, iar analiza riguroasa a situatiei clinice va duce la evitarea eventualelor complicatii.

Pe de alta parte, in clinica Livia Dent veti avea asigurata garantia sterilizarii prin impunerea unor protocoale interne stricte. Si pentru ca ne pasa, terapiile complexe vor fi insotite de garantia calitatii.

Pacientii sunt monitorizati permanent urmarindu-se controlul placii bacteriene si a tartrului, resorbtiile osoase, prevenirea si tratarea oricaror afectiuni dentare.

Unde veti gasi ofertele noastre?

Pacientii clinicii Liviadent beneficiaza de oferte si promotii speciale!

In clinica Livia Dent veti uita definitiv de frica de stomatolog deoarece veti puteti opta pentru tratamente stomatologice cu inhalosedare sau cu sedare intravenoasa. Astfel tratamentele complexe care ar dura luni de zile se pot efectua in cateva ore timp in care va veti odihni.

Clinica Livia Dent este una dintre putinele clinici in care veti putea fi asistat de un medic specialist in anestezie si terapie intensiva.
Primul pas pentru a va convinge de avantajele pe care le au pacientii Livia Dent este sa va programati la un consult!

Lasa un mesaj

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

programare
online
programare