Programari:
0721.021.855
0733.045.855
Str.Racari Nr. 5, Bucuresti
Nihil sine Deo!
alege fotografia
alege fisierul
captcha

Cazuri stomatologice rezolvate de Livia Dent!

Noutati

Clinica stomatologica Livia Dent

17 septembrie 2014 | Nici un comentariu
Clinica stomatologică Livia Dent

La clinica stomatologica Livia Dent veti fi intampinat cu prietenie si profesionalism de echipa noastra. Problemele dumneavoastra dentare vor fi ascultate si evaluate cu atentie. Va vom prezenta optiunile de tratament si vom explica, in cele mai mici detalii, metodele si etapele pe care le vom urma. Intr-un final, vom stabili solutiile cele mai potrivite pentru dumneavoastra.

Clinica stomatologica Livia Dent investeste continuu in perfectionarea echipei de medici si in tehnologie stomatologica de ultima generatie. Munca in echipa si colaborarile interdisciplinare reprezinta motorul de evolutie ale clinicii.

Echipa de profesioniști de la clinica stomatologică Livia Dent!

Pe langa tratamentele clasice pe care le ofera, clinica stomatologica LiviaDent pune la dispozitia pacientilor solutii terapeutice de ultima generatie: laser,  microscop endodontic, periotest, radiologia dentara, centrifuga pentru membrane PRF etc.

Livia Dent – O clinica stomatologica cu performante notabile

  • Clinica LiviaDent a fost printre primele clinici din Romania care a oferit pacientilor sai posibilitatea de a apela la solutii Fast&Fixed. La ora actuala avem cea mai mare experienta in ceea ce priveste sistemul Fast&Fixed. Pana acum am inserat peste 1000 de implanturi dupa tehnica fast and fixed, totalizand peste 200 de cazuri.
  • Echipa LiviaDent a efectuat in premiera nationala interventia de inserare de implanturi zigomatice, interventie care se efectueaza in putine clinici din Europa si din lume.

De ce facilitati puteti beneficia in cadrul clinicii stomatologice Livia Dent?

  1. Sedare intravenoasa: interventiile complexe se realizeaza cu sedare intravenoasa asigurand confortul pacientului in timpul interventiei.
  2. Pacientii anxiosi pot beneficia de tipul de sedare dorit, de la inhalosedare unde pacientul este linistit cu ajutorul unui gaz ilariant, pana la sedare generala profunda.
  3. Pacientii operati in clinica stomatologica LiviaDent au parte de o refacere postoperatorie rapida, asigurata de aplicarea membranelor PRF. Aceasta tehnica presupune separarea din sangele pacientului a unor membrane imbogatite cu factori de crestere care vor nu vor grabi doar vindecarea, ci o vor face posibila intr-un timp optim.
  4. Anumite terapii necesita folosirea laserului: sterilizarea canalelor dintilor, excizia unor formatiuni mucozale, sterilizari ale osului.
  5. Microscopul dentar permite medicului dentist sa vizualizeze interiorul dintelui, o imagine marita a sistemului de canale radiculare, astfel tratamentul endodontic va fi un success garantat.
  6. Radiologie dentara. Tratamentele stomatologice devin mai rapide si eficiente prin efectuarea radiografiilor dentare in timpul tratamentului.

Clinica stomatologica Livia Dent va garanteaza ca toate tratamentele stomatologice se realizeaza in cea mai mare siguranta prin controlul sterilizarii in urma implementarii unor protocoale stricte.

Materialele folosite in efectuarea tratamentelor stomatologice sunt de cea mai buna calitate, implanturile dentare si lucrarile protetice beneficiind de pasapoarte si certificate de conformitate, precum si de garantii.

Daca aveti nevoie de un consult stomatologic nu ezitati sa ne contactati!

Lasa un mesaj

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

programare
online
programare